Engels spreken op het werk-

Engels spreken op het werk: 3 handige tips om je niveau te verbeteren

We leren de Engelse taal al op de basisschool en kunnen er dan ook prima mee uit de voeten, maar op de werkvloer kan het nog wel eens mis gaan. Een zakelijke Engelse mail opstellen kan lastig zijn en het maken van de juiste woordkeuze is niet altijd zo makkelijk dan het lijkt. Als je in een internationale omgeving werkt, is het belangrijk dat je goed verstaanbaar bent. Wij geven drie handige tips om je niveau Engels snel en gemakkelijk te verbeteren. 

Lezen in het Engels

Er zijn veel verschillende manieren om Engels te leren. Hoe je aan de slag gaat, hangt af van je persoonlijke doel. Wil je graag meer Engelse woorden leren of je schrijfvaardigheden verbeteren? Dan adviseren we om veel in het Engels te gaan lezen. Of dit nu klassieke literatuur of je Facebook-feed is: zorg ervoor dat je het in het Engels leest. Op deze manier kom je nieuwe woorden tegen en verbreed je je woordenschat. Houd je niet van lezen? Kijk dan een Engelse Netflix serie zonder ondertiteling. 

Oefening baart kunst

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het is echt zo: oefening baart kunst. Stap uit je comfortzone en begin eens een gesprekje met iemand op het werk. Dit hoeft natuurlijk niet gelijk een moeilijk gesprek over die ene belangrijke deal te zijn, maar begin met iets simpels. Wist je dat er speciale programma’s zijn waarbij je kunt chatten met een iemand in een andere taal. Probeer het eens en durf fouten te maken. Door te oefenen zul je zien dat je de Engelse taal veel sneller onder de knie krijgt. 

Cursus zakelijk Engels

Wil je zo snel mogelijk de Engelse taal beter leren, omdat dit noodzakelijk is voor je werk? Met een cursus zakelijk Engels van Babel verbeter je niet alleen je Engelse uitspraak, maar leer je ook hoe je effectiever kunt onderhandelen en een succesvolle Engelse pitch kunt geven. Wat je leerdoel ook is, er is altijd een geschikte cursus voor jou. Je kunt zelf kiezen of je de cursus in een virtueel klaslokaal of via e-learning wilt volgen. Met de juiste persoonlijke begeleiding til je je Engels niveau naar een ander level. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *