Tape

Reclame maken? Opvallen? Het kan met bedrukte tape

Reclame maken of opvallen kan met producten op zoveel verschillende manieren. Vaak wordt er nog werk gemaakt van de verpakking ook. Maar wist je dat het mogelijk is om nog een stap verder te gaan? Moet jij producten verzenden en wil je er zeker van zijn dat je bedrijfsnaam, de naam van het product of een ander belangrijk kenmerk van je bedrijf zichtbaar is? Dan is bedrukte tape echt iets voor jou.

Ondanks de zorg die vaak wordt besteed aan de uitstraling van producten en verpakkingen, is deze uitstraling vaak slechts minimaal zichtbaar. In de winkel (of webshop) is er sprake van duidelijke zichtbaarheid en op het moment dat de zending aankomt bij de klant. Maar daar tussenin? Lang niet alle bedrijven beschikken over eigen verpakkingen. Vaak worden producten verzonden in een nietszeggende doos. Juist dan is bedrukte tape een uitstekende en kostenefficiënte manier om extra op te vallen.

Bedrukte PVC tape

Wie producten wil versturen en verpakkingen stevig wil afsluiten, maakt vaak gebruik van PVC tape. Wil jij de beschikking hebben over bedrukte PVC tape? Dat kan. Je kunt er van alles op laten bedrukken: een bedrijfsnaam, logo, slogan of contactinformatie. De keuze is aan jou. Met bedrukte PVC tape val je extra op en zorg je voor meer zichtbaarheid in de keten van winkel/magazijn naar klant.

Bedrukte papiertape

Heb je geen behoefte aan de extra stevigheid van bedrukte PVC tape, dan kun je gaan voor papiertape met bedrukking. Dit is een zeer subtiele en stijlvolle manier om jezelf te promoten. Papiertape is multifunctioneel en daarmee zeer vaak toepasbaar. Het is waarschijnlijk een van de goedkoopste manieren om te zorgen voor extra zichtbaarheid. Zo zet je je be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *