SEO Factoren

5 Belangrijke SEO Factoren

Om een website te  laten maken in  groningen is er geen betere keuze dan Remedia webdesign . Met behulp van jarenlange ervaring weten ze hier altijd weer een mooie en moderne website in elkaar te zetten. Het eindresultaat is een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook het gewenste resultaat bereikt. Jouw bedrijf trekt op deze manier waarschijnlijk een stuk meer bezoekers dan gewoonlijk. Bovendien is het natuurlijk ook erg fijn dat ze hier ervaring hebben met conversie optimalisatie. Bij Remedia krijg je dus een website van hoge kwaliteit voor relatief weinig geld. Dit bedrijf is dan ook zeer aan te raden!

Google Positie

Google bekijkt meer dan 200 factoren om te bepalen welke Google positie je website krijgt. Het is belangrijk  wanneer je een website laat maken dat je de beïnvloedbare factoren optimaal benut en zo volledig mogelijk invult. 

SEO Factor #1: Keyword aan het begin van je title tag.

Weinig uitleg voor nodig. Je belangrijkste keywords links in je title tag plaatsen.

SEO Factor #2: Keyword gebruiken als anchor text van externe links.

Inkomende links (backlinks) van andere websites die je keywords gebruiken om naar je toe te linken zijn van essentieel belang.

SEO Factor #3: Domein autoriteit / sitelinks.

Google erkent websites met een sterke domein autoriteit. Artikelen gepubliceerd door websites met domein autoriteit zullen meer erkenning van Google krijgen.

SEO Factor #4: Unieke content van hoge kwaliteit.

Deze SEO factor is van groot belang. Google weet unieke content van hoge kwaliteit te vinden en zal dit erkennen in haar resultaten. 

SEO Factor #5:  Intern linken.

Linken naar eerdere artikelen of pagina’s op je eigen website laat Google weten wat jij belangrijke content vind. Google zal hier extra aandacht aan besteden en deze artikelen / pagina’s beter indexeren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *