Afscheidscadeau voor een collega 3 Ideeën voor je op een rij

Afscheidscadeau voor een collega? 3 Ideeën voor je op een rij

Er is altijd een tijd van komen en een tijd van gaan. Als die tijd van gaan voor jouw collega gekomen is, is het leuk om hem of haar een laatste aandenken te geven en niet met lege handen naar huis te laten gaan. Wij zetten 3 ideeën voor een leuk en origineel afscheidscadeau voor je op een rij met een product waar je zelf misschien niet zo snel aan had gedacht: blikken.

Koekblik met eigen bedrukking

Wie houdt er niet van een lekkere stroopwafel, Bastogne of een ander koekje op z’n tijd? In Nederland is het een soort traditie om ’s avonds bij een bak thee of koffie een lekker koekje te nemen. Hoe leuk is het om jouw vertrekkende collega een koekblik met eigen bedrukking mee te geven als afscheidscadeau. Kies voor een leuke bedrukking, bijvoorbeeld een groepsfoto van alle medewerkers. Zo zal deze persoon jullie (organisatie) niet vergeten en hier iedere avond aan herinnerd worden.

Een koekblik komt voor in vele vormen en maten, bijvoorbeeld rond, vierkant, of zelfs in de vorm van een ster of kerstboom. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt. Een groot voordeel aan dit afscheidscadeau is dat de koekjes een lange tijd van perfecte kwaliteit blijven. Daarnaast gaat het blik super lang mee en heeft de ontvanger dus echt wat aan het geschenk! 

De leukste uitspraken op een blik

Oké, misschien is jouw collega niet zo’n fan van koekjes en zoetigheid. Een ander heel leuk idee is om de meest voorkomende uitspraken of grappige quotes die in het bedrijf rondgaan op een blik te bedrukken. Kruidenblikken, koffieblikken of andere voorraadblikken zijn hier ideaal voor. De (bijna) ex-collega zal nog vaak met een lach terugdenken aan jullie organisatie als hij dit blik gebruikt.   

Afscheidscadeau op maat
Wil je nog meer opvallen met je afscheidscadeau? Ga dan voor een speciaal en uniek afscheidscadeau dat past bij de organisatie of het werk dat je vertrekkende collega doet. Rijdt hij of zij op de vrachtwagen? Ga dan voor een vrachtwagenblik dat all-over te bedrukken is zodat het lijkt op jullie eigen vrachtwagens. Voor de reisbranche zijn er speciale blikken in slipper vorm te vinden of bestel een blik dat lijkt op een tattooshop of kroeg. Je kan het zo gek niet bedenken of er zijn afscheidscadeautjes die perfect passen bij jouw organisatie of collega.

Onze tip: laat je creativiteit de vrije loop en bedenk een afscheidscadeau waar je collega nog vaak aan zal denken. Dat is toch veel leuker dan een doosje merci of bosje bloemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *