Dit zijn de goedkoopste auto’s voor private lease

Dit zijn de goedkoopste auto’s voor private lease

Overweeg je een auto te leasen in plaats van kopen, dan ben je niet de enige. Private leasen is namelijk vrij populair in Nederland. Voor welke auto je het best kunt kiezen, hangt af van je rijgewoontes. Rijd je bijvoorbeeld eens per week een klein stukje, of doorkruis je dagelijks het hele land? En ben je van plan de auto voor een langere tijd aan te houden of wil je na één jaar weer een nieuwe? Over het algemeen geldt: hoe minder kilometers je maakt en hoe langer de looptijd van je leasecontract, hoe lager het maandbedrag. Vanzelfsprekend zijn de goedkopere leaseauto’s ook de kleinere modellen. Wij hebben 5 van de goedkoopste auto’s voor private lease voor je op een rij gezet.

1. De Toyota Aygo

Als je op zoek bent naar de beste private lease deals, kom je al gauw uit bij de kleinere auto’s. Deze zijn vaak goedkoper om te leasen vanwege hun lagere aanschafprijs en zuinige brandstofverbruik. De compacte Toyota Aygo is een stille en wendbare stadsauto, die er fris en stoer uitziet en die beschikt over slimme functies, zoals een Smartphone Integration 7 inch multimediascherm.

2. De Citroën C1

De C1 is het kleinste model van Citroën en de ideale stadsauto. Deze vrolijke en wendbare wagen is geliefd om zijn duurzame verbruik en heeft een fris en eigenwijs karakter. Het leuke aan dit model is dat je hem tot in detail kunt personaliseren, want in totaal zijn er 5 varianten en 32 kleurencombinaties mogelijk. Jammer genoeg is dit niet van toepassing wanneer je hem gaat leasen, maar leuk is ie sowieso!

3. De Peugeot 108

Deze elegante, compacte stadsauto heeft een stijlvol karakter, mede dankzij de hightech koplampen en LED-lichtgeleiders. In de Peugeot 108 passen vier inzittenden, en het model beschikt over veel opbergruimte, waaronder een bagageruimte met een inhoud van 243 liter. Zo kun je nog eens wat boodschappen meenemen.

4. De Kia Picanto

De nieuwe generatie Kia Picanto is in Nederland enorm populair als private leaseauto. Voor deze klasse biedt de Picanto namelijk ontzettend veel ruimte, met een standaard bagageruimte van 225 liter. Een rit in deze Kia wordt extra aangenaam dankzij de geïntegreerde radio/mp3-speler en het 7 inch navigatiesysteem.

5. Renault Twingo

Als je een vrolijke, sportieve auto wilt leasen, kun je denken aan de Renault Twingo. Dit model is opvallend door zijn LED-dagrijverlichting met idem richtingaanwijzer. Parkeren in de kleinste vakken is met deze auto een eitje, dankzij de stuurbekrachtiging en kleine draaicirkel. Ook niet geheel onbelangrijk: je veiligheid. Deze waarborgt de Twingo met een Elektronische Stabiliteitscontrole (ESC) en airbags aan de voor- en zijkant.

Ben jij van plan om een auto te leasen, maar wil je je maandelijkse kosten laag houden? Dan zijn dit de beste opties voor jou! Wij wensen je alvast veel veilige kilometers toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *