Pakketten versturen

Pakketje versturen naar België

Als je regelmatig een verzending wilt doen naar onze zuiderburen, kan een enkelvoudig pakketje versturen naar België aardig in de papieren lopen. Ga je een samenwerking aan met Shops United, dan vallen de totale kosten erg mee. Wij hebben langlopende samenwerkingen met vervoerders in binnen- en buitenland, waardoor wij in staat zijn om grote en kleine partijen tegen aantrekkelijke prijzen voor jou te verzenden.

Indien je geïnteresseerd bent om een pakketje te versturen naar België, heb je de keuze uit een aantal vervoerders. Verreweg de bekendste optie is PostNL, maar de koeriers van DHL en UPS dragen net zoveel zorg voor jouw te verzenden pakketjes. Op deze pagina vertelt Shops United je meer over een pakketje versturen naar België.

Postpakket versturen

Je bent zojuist een webshop begonnen en sinds de start moet je regelmatig een postpakket versturen. Echter ben je behoorlijk veel tijd kwijt met het handmatig fabriceren van retourlabels en het brengen van bezoekjes aan het postkantoor. Shops United heeft dé oplossing voor jou in huis. Als jij jouw webshop koppelt aan het Shops United account, kun je deze stappen gewoon overslaan.

Dankzij ons innovatieve systeem kun je de retourlabels vanuit de applicatie printen, wat het nodige knip- en plakwerk scheelt. Daarnaast kun je het postpakket gemakkelijk versturen met onze verzendsoftware. Hierdoor hoef jij je niet in allerlei bochten te wringen om dozen van A naar B te krijgen.

DHL België

Een partner met wie wij veel samenwerken, is DHL België. Bij deze vervoerder hebben we het te verzenden aantal pakketten onderverdeeld in 7 categorieën. Hoe vaker je een pakketje wilt versturen naar België, des te lager de prijs per pakket komt te liggen. Shops United hanteert een ‘no cure no pay systeem’. Bij een stagnerende verkoop hoef je er dus niet bang voor te zijn dat je met torenhoge verzendkosten komt te zitten, want je betaalt pas als er wat verzonden wordt.

DHL België verzendt niet alleen pakketjes. Indien gewenst, kun je ook palletzendingen doen met deze vervoerder. Verkoop je kleinschalige producten? Dan behoort een brievenbuspakketje ook tot de mogelijkheden.

UPS verzenden

Naast DHL België, kun je ook een pakketje met UPS verzenden. Besluit je een pakket te verzenden met deze vervoerder, dan mag je er van uitgaan dat het pakketje een dag later al op de plek van bestemming is. Brievenbuspakketjes zijn eveneens met UPS te verzenden, dus de opties zijn zeer toereikend bij deze koerier.

Pakket België naar Nederland

Zijn je klanten aan de andere kant van de grens om wat voor reden dan ook ontevreden over het product? Een pakket van België naar Nederland krijgen is zo geregeld bij Shops United. Dankzij de scherp geprijsde haalservices, komen de goederen je snel weer tegemoet. Door de minieme afstand tussen de twee landen, is het terughalen van een pakket van België naar Nederland zo geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *