Diverse verzendverpakkingen

Diverse verzendverpakkingen

Dagelijks worden er gigantisch veel pakketten verzonden. Zo worden er verschillende producten verzonden, maar ook documenten. Het is bij beide erg belangrijk dat deze goed en onbeschadigd aankomen bij de ontvanger. Hiervoor is een goede verzendverpakking nodig. Maar wat zijn de voordelen van de verschillende verzendverpakkingen en voor welke verzendverpakking kunt u het beste kiezen? Wij vertellen het u in deze blog.

Brievenbusdozen

De eerste verzenverpakking waar wij het over gaan hebben, is de brievenbusdoos. Deze verpakking biedt u een eenvoudige manier om papieren of ‘platte’ producten te versturen voor een lage prijs. Deze verpakkingen kunnen namelijk door de brievenbus waardoor u voor de verzending van deze dozen minder betaald dan voor een grote pakket verpakking. Het is tevens ook geen probleem wanneer de ontvanger niet thuis is, de postbode kan het pakketje zonder problemen door de brievenbus doen.

Bubbeltjes enveloppen

Een andere verzendverpakking die steeds vaker gebruikt wordt, is de bubbeltjes envelop. Deze wordt vaak gebruikt voor het verzenden van kleine en kwetsbare producten. Dankzij het bubbeltjes plastic dat aan de binnenkant van de envelop zit, blijft de inhoud beschermd tegen invloeden van buitenaf. Naast bubbeltjes enveloppen die gemaakt zijn van wit papier, zijn er ook bubbeltjes enveloppen die gemaakt zijn van Arofol Poly. Dit materiaal is niet alleen onscheurbaar, maar ook nog eens waterafstotend. Hierdoor weet je 100% zeker dat er niets met de inhoud van dit pakketje gebeurt en veilig aankomt bij de ontvanger. Beide soorten luchtkussen enveloppen zijn voor zien van een plakstrip waardoor deze gemakkelijk en snel te sluiten is. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar van de bubbeltjes enveloppen.

Verzendverpakkingen online bestellen

Een partij waar u eenvoudig en snel de diverse soorten verzendverpakking kunt bestellen, is Rotimshop. Zij hebben een uitgebreid aanbod verzendverpakkingen waardoor er altijd wel een verpakking tussen zit dat geschikt is voor uw product. Tevens kunt u bij deze partij ervoor kiezen om de verzendverpakking te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Bekijk de website van Rotimshop voor meer informatie over de mogelijkheden en de diverse verpakkingen. Neem bij vragen gerust contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag verder,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *