Gezond avondeten op kantoor- zo pak je dat aan!

Gezond avondeten op kantoor: zo pak je dat aan!

Advocaten zijn vrijwel altijd druk. Zeker wanneer er een veeleisende zaak is, worden er regelmatig overuren gemaakt. Een goede advocaat werkt niet volgens de klok, maar gaat door tot het beste resultaat is bereikt. Dat betekent echter wel dat advocaten ook voldoende rustmomenten moeten inplannen. Zoals iedereen weet zijn pauzes essentieel voor de productiviteit op de werkvloer. Na een voedzame maaltijd en een momentje niks doen kan je met een veel fijner gevoel weer aan de slag. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook op kantoor voldoende en bovenal gezond eet? In dit artikel geven we enkele tips voor een makkelijke maaltijd voor 1 persoon!

Bereid verschillende maaltijden voor

Heb je wat tijd over in het weekend of ben je ’s ochtends iets eerder uit de veren dan normaal? Gebruik deze tijd dan om alvast wat maaltijden voor te bereiden. Ga bij voorkeur voor makkelijke maaltijden die eenvoudig in de magnetron zijn op te warmen. Zeker als je de komende dagen avondmaaltijden op kantoor nuttigt is het belangrijk als dit gemakkelijk te eten is. Investeer daarom in een paar kwalitatieve magnetronbestendige bewaarbakjes en vul deze met de heerlijkste gerechten. Pasta’s, curry’s en soepen zijn eenvoudig in te vriezen en op kantoor te eten. Ook maaltijdsalades doen het altijd goed. Bovendien kost voorbereiding helemaal niet zoveel tijd. Als je het goed doet, heb je altijd een voedzame maaltijd tijdens een drukke werkdag!

Bestellen kan geen kwaad

Ben je er even niet aan toe gekomen om een maaltijd voor te bereiden? Of moet je plotseling overwerken en was je hier niet op voorbereid? Geen probleem! Maaltijdbezorging is in het hele land mogelijk. De enige vraag die jij jezelf moet stellen is: ‘wat eten we vanavond bij Butlon?’ De rest wordt voor jou geregeld.

Denk overigens niet dat online eten bestellen niet onder de categorie ‘gezond’ valt. Waar de meeste mensen nog steeds aan vette hap denken bij maaltijdbezorging is het tegendeel juist waar. Door de toenemende vraag naar online eten, zien we ook dat restaurants gezondere alternatieven aanbieden. Hierdoor past een keer online eten bestellen prima bij een gezond voedingspatroon.

Vul de koelkast op kantoor

Over welke faciliteiten beschik je op kantoor? De meeste advocatenkantoren zijn wel uitgerust met een klein keukentje. Is hier ook een magnetron of tosti-ijzer aanwezig? Dan heb je al een aantal apparaten die het bereiden van maaltijden een stuk gemakkelijker kunnen maken. Vind je het lastig om iedere keer maaltijden te preppen en ga je liever voor de snelle hap? Vul dan de koelkast op kantoor. Maak eventueel afspraken met de rest van de collega’s en maak een geldpotje om deze met verse ingrediënten te vullen. Zo is er altijd wel iets in ‘huis’ om een lekkere en snelle maaltijd te bereiden. Wel zo gemakkelijk!

Is de koelkast toch onverhoopt leeg en heb je toch zin in een voedzame en semi-gezonde maaltijd? Bekijk dan wat eten bestellen in Amsterdam-Noord jou kan opleveren. Maak een keuze tussen de verschillende gezondere gerechten en geniet. Zo kan je straks weer volop aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *