Fotolijst

Hoe geef je jouw foto’s een plekje in huis

Velen onder ons kennen het probleem. Teveel foto’s en geen idee hoe je deze foto’s een geschikte plek in huis kunt bieden. Gewapend met onze mobiele telefoon schieten we overal foto’s van. Een selfie hier, een mooie foto van je huisdier daar en ook die schitterende natuur nog even op de foto zetten. Veel van deze foto’s blijven in je geheugen van je telefoon staan, worden verwijderd of kijk je niet meer naar om. Toch zijn er waarschijnlijk ook nog genoeg foto’s waar je wel iets mee wilt. Af laten drukken lijkt dan de beste optie, maar waar laat je al die afdrukken? Wil je deze foto’s een plekje in huis bieden, lees dan de volgende tips.

Old school: fotolijstjes ophangen

De beste manier om je foto’s een plek te bieden in je huis, is het ophangen van fotolijsten aan de muur. Je zult dan echter wel een selectie moeten maken. Je kunt immers niet alle gemaakte foto’s aan de muur hangen. Vind je meerdere fotolijsten geen goed idee? Dan zou je ook een collage fotolijst kunnen ophangen. In deze lijst kun je meerdere foto’s kwijt, maar hoef je maar één spijker in de muur te slaan. Ook oogt dit vaak een stuk rustiger en dat terwijl je ook verschillende formaten of stijlen kwijt kunt. 

Een stuk moderner: digitaal fotolijstje

Een andere manier om meerdere foto’s tegelijk een plekje in je woning te geven, is door het gebruik van een digitaal fotolijstje. Weliswaar worden niet alle foto’s tegelijk getoond, maar je kunt zo wel gebruik maken van meerdere foto’s. Een digitaal lijstje kun je in verschillende afmetingen kopen en je kunt ervoor kiezen deze ergens neer te zetten, maar ook ophangen aan de muur is mogelijk. Upload verschillende foto’s en maak er een mooie diavoorstelling van. Je gasten zullen hun ogen er niet vanaf kunnen houden.

Een fotomuur maken

Liever werken met alle foto’s die je hebt? Kies dan een gedeelte van je muur uit en maak een geweldige fotomuur. Door foto’s over elkaar heen te plakken in verschillende richtingen, creëer je een gezellig geheel. Een plek waar iedereen even bij stil gaat staan. Misschien zien ze zichzelf nog wel terug op één van die vele foto’s aan de muur. Gespreksstof heb je in dat geval zeker genoeg.

Foto artikelen bestellen

Naast inlijsten van foto’s, een digitale presentatie of een geweldig creatieve fotomuur, kun je bepaalde foto’s ook op een speciale wijze terug laten komen in je woonkamer. Bestel bijvoorbeeld een mok of kussen met je favoriete foto. Foto artikelen zijn ook hartstikke leuk om cadeau te geven. Origineel en creatief en zeker erg persoonlijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *