5 promotionele relatiegeschenken

Top 5 promotionele relatiegeschenken voor op de beurs

Gaat jouw bedrijf op de beurs staan, dan doe je dat waarschijnlijk om contacten te leggen, de naamsbekendheid te vergroten, of een demonstratie te geven. Je wilt natuurlijk alles eruit halen wat erin zit, en zorgen dat die lange dagen op de beurs de moeite waard (lees: winstgevend) zijn. De beurs maakt klantenbinding op een tactische manier mogelijk; je kunt er namelijk mooie, bruikbare relatiegeschenken uitdelen. Deze top 5 biedt inspiratie en helpt je hopelijk iets passends te vinden om een blijvende indruk te maken op jouw doelgroep.

1.    Usb-stick

Het lijkt misschien gedateerd, omdat we tegenwoordig clouds hebben, maar toch is de usb-stick nog altijd een zeer bruikbaar en betrouwbaar relatiegeschenk. Kies wel voor sticks met een groot geheugen, want als ze weinig opslagruimte hebben, worden ze waarschijnlijk niet in gebruik genomen. Investeer ook in een origineel ontwerp, waarmee je echt opvalt. 

2.    Pen

Wellicht niet zo origineel, maar nog altijd essentieel: de pen. Je kunt kiezen voor een luxe versie, een plastic variant, of een duurzaam exemplaar. Pennen zijn bovendien gemakkelijk te personaliseren, zodat de naam van jouw bedrijf naam constant gezien wordt, en het is een van de relatiegeschenken die je in een kleine oplage kunt laten bedrukken. De moderne versie is de styluspen, waarmee je tablets kunt bedienen, en waarmee jouw klanten ook maar wat blij mee zullen zijn.

3.    Drinkfles

Aangezien we aangespoord worden twee liter water per dag te drinken, worden drinkflessen de hele dag door gebruikt. Een zeer nuttig geschenk dus, dat bovendien veel gezien zal worden – een ideaal product om te bedrukken met jouw bedrijfslogo. Daarbij komt nog dat klanten een drinkfles zoals een Dopper niet snel zullen weggooien.

4.    Paraplu

De paraplu kan wel bestempeld worden als een van de klassiekers op het gebied van relatiegeschenken. In een land als Nederland is dit ook een heel bruikbaar cadeau, mits de paraplu van goede kwaliteit is, natuurlijk. Het uitdelen van paraplu’s is een slimme investering, want wanneer klanten hun paraplu uitklappen en rondlopen met jouw logo, zorgen ze er onbewust voor dat jouw naamsbekendheid flink wordt vergroot.

5.    Draagtas

We hebben allemaal wel een aantal van die linnen tasjes met een opdruk thuis, dus erg origineel zijn die niet meer. Dat betekent echter niet dat jij geen originele draagtassen kunt uitdelen! Ga voor duurzaam, hip, grappig of comfortabel, en laat ze uiteraard bedrukken met jouw bedrijfsnaam.

Is de beurs voorbij en heb je inspiratie nodig voor relatiegeschenken op kantoor? Bekijk deze drie tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *