mobiele games

Mobiele games

Mobiele games zijn al tijden enorm populair onder de gebruikers van smartphones en zelfs voordat er smartphones waren werden er al veelvuldig spelletjes gespeeld op de oude mobiele telefoons. Je kunt hierbij natuurlijk denken aan spelletjes zoals Snake en Tetris. Dit zijn spellen die erg geliefd zijn onder de mobiele gamers en de mensen met een Nokia toestel hebben hier veel plezier aan beleefd. Tegenwoordig zijn er mobiele games die veel ingewikkelder zijn die vroegere games. Spellen zoals Pokemon Go en Clash of Clans (Strategieën voor Clash of Clans bekijken doe je op https://www.mobigamer.nl/. zijn voorbeelden van mobiele games die tegenwoordig veel gespeeld worden. Het is leuk om een spelletje op je mobiel te spelen als je even ergens moet wachten en het zijn gewoon overall ook leuke tijdverdrijven. Vandaag de dag heeft iedereen bijna een smartphone en heb je dus de keuze uit talloze leuke games in de app store en de play store.

Leuke apple games

Als je in het bezit bent van een Apple smartphone dan kun je leuke spelletjes downloaden in de App Store. Hier vind je de leukste spelletjes voor je iOS-apparaat. Je kunt bijvoorbeeld gratis gaan voor Plants vs Zombies. Hier moet je je huis beschermen tegen goofy zombies door gebruik te maken van planten. Een andere leuke game is Candy Crush. Dit is één van de populairste spellen die door miljoen Apple gebruikers gespeeld wordt.

Android games

Ben je in het bezit van mobiele telefoon met Android? Dan heb je onder andere de mogelijkheid om uit deze games te kiezen: Eternium. Dit is een RPG spelletje waarbij je kan kiezen uit verschillende heroes. Ga bijvoorbeeld als Mage of Warrior spelen en speel alle levels uit. Een ander leuk spel is Sonic Dash. Dit spel is gebaseerd op de oude sonic game en je kan hier kiezen om te spelen als Sonic of één van z’n vrienden. Geniet van het spel door de grootste schurken te verslaan! Ben je een fan van voetbal spelletjes, dan is het wellicht leuk om het spel Tiki Taka Soccer te downloaden. Dit is een gratis spel waarbij je een eigen team kunt creëren en je eigen trainingsstaf kunt samenstellen en je kunt spelers kopen. Speel de wedstrijden in de mooiste competities van Europa en wordt kampioen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *