home

Wat is een HP Z workstation?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende desktops. Het is dan ook lastig voor bedrijven om zich te onderscheiden van anderen. Maar HP heeft zich toch bewezen door de meest krachtige desktop van HP te lanceren. De HP Z workstation is een desktop die zowel van binnen als van buiten volledig afgestemd is op de eisen van professionele gebruikers.
Dankzij de nieuwste innovaties biedt de Z workstation hoge prestaties en betrouwbaarheid. Werk je voornamelijk met zware applicaties, dan is de HP Z workstation de ideale desktop voor je.

Combinatie met andere HP producten

Het voordeel van het werken met de HP Z workstation, is dat deze desktop makkelijk te combineren is met andere apparaten van HP. Je kan bijvoorbeeld ook gebruik maken van de HP monitoren en andere HP accessoires. Dit zorgt voor een compleet en overzichtelijke werkplek.

Verschillende modellen

Op dit moment zijn er drie verschillende modellen van de HP Z workstation:

  • HP Z MINI
  • HP Z SFF (Small form factor PC)
  • HP Z TWR (tower)

De HP Z mini is klein, krachtig en neemt weinig ruimte in beslag op je werkplek. De SFF is en TWR zijn groter, hierdoor hebben ze meer ruimte voor bestanden en andere dingen. Ook is het bij de SFF en de TWR mogelijk om later dingen toe te voegen, zoals videokaarten of geluidskaarten.

Eigen aanpassingen

Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke dingen je belangrijk vindt om in je PC te hebben. Je kunt dit op het begin toevoegen in de PC, maar je kan natuurlijk ook altijd later nog dingen aanpassen. De HP Z workstation, is zo gebouwd dat je snel en makkelijk dingen kunt veranderen in de pc. Zo kan je altijd dingen blijven upgraden en verbeteren. Hierdoor kan de PC nog langer meegaan. Zorg er wel voor dat je alleen aanpassingen doet aan je pc, als je er ook iets van afweet. Een desktop is van binnen heel gevoelig, dus je moet er wel verstandig mee omgaan.

Bestellen?

Ben je nog opzoek naar HP Z workstation neem dan een kijkje op de volgende website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *