agar.io

Deze browsergames moet je uitproberen!

Gamen maakt tegenwoordig een belangrijk onderdeel uit van ons leven. Misschien is niet iedereen een fervent gamer, maar iedereen heeft vast en zeker ooit wel al eens een browsergame gespeelt. Hoewel we tegenwoordig meestal kiezen voor een game op een console, of voor een computergame die je eerst moet installeren, kan het toch nog eens leuk zijn om een browsergame te spelen. Waarschijnlijk ken je deze niet zo complexe games nog wel uit je kindertijd, maar is het al heel lang geleden dat je er nog eens eentje hebt gespeeld. In dit artikeltje zullen we jou vertellen welke browsergames je zeker eens moet uitproberen.

Agar.io

Dit is een spelletje dat menige tieners onder ons wel zullen herkennen, het is namelijk een browsergame uit hun tijd. Bij dit spel is het de bedoeling om met jouw cirkel, zoveel mogelijk andere cirkels te gaan opeten. Natuurlijk is het niet zo eenvoudig als het klinkt, want telkens je iemand opeet, word je ook groter. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor jou, maar ook voor je tegenspelers. Het zou dus zo maar even kunnen, dat je plots oog in oog komt te staan met de grootste van het spel. Op dat moment, kan je je maar beter zo snel mogelijk uit de voeten maken. Agar.io spelen doe je hier!

 Slither.io

Op hetzelfde idee als agar.io, werd ook slither.io bedacht. Hoewel het idee hetzelfde is, is de uitwerking van het spel toch compleet anders. Bij dit spel, wordt het personage van jou en je tegenspelers voorgesteld door een slangachtig wezen. De bedoeling is om met het lichaam van jouw slang, andere slangen in te sluiten, waarna je hen als een slokop naar binnen kan spelen. Het leuke in dit spel, is dat je ook de grotere slangen kan opeten. Sluip stilletjes om hen heen, terwijl zij een andere slang aan het opvreten zijn en wordt zo de koning van het spel. Eens je de grootste bent is het natuurlijk wel opletten geblazen, want een andere speler kan nog steeds groter worden dan jou en jij bent dan vijand nummer één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *