Mokken bedrukken met jouw logo

Mokken bedrukken met jouw logo

De meeste mensen vinden het leuk om cadeautjes te krijgen. Veel van ons vinden cadeautjes geven zelfs nog leuker, maar het kan ook best moeilijk zijn. Een origineel idee bedenken en het cadeau zo persoonlijk mogelijk maken is voor veel mensen nog best een uitdaging. Zo ook op de zakelijke markt. Want in de wereld van relatiegeschenken en promotiemateriaal is ten slotte een heleboel mogelijk. Gadgets, eco bidons, luxe tassen, noem maar op. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom gaan we vandaag back to basics. Namelijk naar de bedrukte mokken!

Bedrukte mok voor elke gelegenheid

Bedrukte mokken zijn altijd al een erg populair relatiegeschenk geweest. En dat komt vooral doordat een mok zo vaak wordt gebruikt. Ga maar eens na: een kopje melk bij het ontbijt, een lekker theetje in de middag of ’s avonds op de bank met een warme chocomel (met slagroom natuurlijk!). We gebruiken mokken dus best vaak. En dat is voor jouw bedrijf of organisatie een mooie kans voor wat extra naamsbekendheid. Laat jullie logo of tekst op de mok bedrukken en geef de naamsbekendheid van jullie organisatie een extra boost.

Verschillende mokken

Met een bedrukte mok gaan we dan wel back to basics, maar je kan de mok natuurlijk zo speciaal maken als je wilt. Ga voor een simpele witte mok met een originele tekst of uitgebreid design, of ga voor een speciale mok, zoals een krijtmok. Deze mokken zijn van de buitenkant voorzien van een speciale krijtbord coating, waardoor je er (je raadt het al) met krijtjes op kan tekenen of schrijven. Ideaal als je even snel een aantekening moet maken of een reminder voor jezelf moet opschrijven. Laat de krijtmokken bedrukken met jouw logo of tekst en je maakt gegarandeerd een onuitwisbare indruk!

Bedrukking op mokken

Wanneer je bedrukte mokken besteld, wil je natuurlijk wel dat de bedrukking zo lang mogelijk zichtbaar is. Aangezien we tegenwoordig veelal vaatwassers gebruiken voor onze afwas, is het belangrijk om te weten of de druktechniek vaatwasbestendig is. Dit is namelijk niet altijd het geval. Een tampondruk is bijvoorbeeld een goedkope druktechniek, maar niet vaatwasbestendig. De bedrukking zal helaas vrij snel vervagen. Druktechnieken die wel bestand zijn tegen de vaatwasser zijn de keramische transfer of de keramische zeefdruk. Dus ga jij bedrukte mokken bestellen? Vraag dan altijd even of deze ook in de vaatwasser mooi blijven.

Bedrukte mokken goedkoop bestellen

Ben je door dit blog geïnspireerd geraakt en wil zien wat er mogelijk is op het gebied van bedrukte mokken? Neem dan eens een kijkje op BudgetGift.nl. Deze webshop heeft een groot assortiment te bedrukken mokken tegen scherpe prijzen. Van simpele mokken tot luxe mokken, hier vindt je ze allemaal. Tip: vraag voorafgaand van je bestelling een gratis, vrijblijvende digitale voorbeeldopmaak aan. Op deze manier zie je preciés hoe jouw leuke mok eruit komt te zien.

Veel plezier met het bestellen van jouw bedrukte mokken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *